Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Yoga Retreat på Bali 2022 - Den ultimative yogarejse på Bali for sjælen

Balsam for sjælen

Yoga Retreat på Bali

Den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Vi starter og slutter dagene i den smukke yogasal med styrkende yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness til lyden af eksotiske junglelyde.

Jannata Resort & Spa ligger tæt på den spirituelle by Ubud midt i junglelandskab. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske Yoga Retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen i rolige omgivelser, og den unikke spa indbyder til velvære og selvforkælelse! Du har fri adgang til alle faciliteterne:

  • Yogasal med bambustag
  • Infinitypool med liggestole
  • Frodig have med palmer og blomster
  • Fælles spiseområder og hyggekroge
  • Gratis shuttlebil til og fra Ubud
  • Massage og trekkingtur i rismarkene (tilkøbes)
Yoga Retreat på Bali 2022 - Den ultimative yogarejse på Bali for sjælen

Booking og priser

Din investering - DKK 19.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk aftensmad), eftermiddagste samt 2 daglige yogaklasser. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Datoerne: 

  • Udsolgt: 30.-09. feb. 2020
  • Udsolgt: 08.-18. feb. 2020
  • Nye datoer på vej – Vi afventer rejsevejledningerne

Beskrivelse af yogarejsen

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Bali. Flyet afgår kl. 08:25 og lander på Bali næste morgen kl. 08:05.

Dag 2 - I dag har du tid til at finde dig til rette og nyde din første dag på Bali

Efter du er ankommet til lufthavnen på Bali, bliver du transporteret til Jannata Resort & Spa. Når alle er ankommet, mødes vi til et informationsmøde og nyder det første lokale måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Herefter kan du nyde de eksotiske omgivelser ved hotellets pool, inden vi slutter dagen af med et lækkert aftenmåltid.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding

Dagen starter kl. 07:30 med dejlig yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I løbet af dagen kan du nyde hotellets lækre faciliteter eller forkæle dig selv med en massage eller spabehandling. Vi mødes til groundende yin yoga kl. 17:30 og runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til den smukke jungle.

Dag 4 - I dag har vi fokus på udrensning og at give slip

Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af fælles morgenmad. Brug dagen i de eksotiske omgivelser, som du har lyst – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse i den spirituelle by Ubud. Der er gratis shuttlebus til og fra Ubud flere gange dagligt. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 5 - Tag på trekkingtur i rismarkerne

Du har mulighed for at tage på trekkingtur med resten af gruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige rismarker. Vandreturen er i selskab en lokal, balinesisk guide. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes til yin yoga kl. 17:30 og runder dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Vi vågner med hjerteåbnende yin yang yoga kl. 07:30. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Slap af med en bog ved poolen, eller tag på opdagelse i den spirituelle by Ubud. Vi mødes igen til yin yoga kl. 17:30 efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på åndedrættet

Vi vågner til styrkende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert morgenmåltid med udsigt til junglen. Herefter har du hele dagen til at udforske Bali. Om aftenen er der yin yoga kl. 17:30 efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8 - Tag på en uforglemmelig vulkantur

Hvis du er klar til at stå tidligt op, har du mulighed for at komme på en helt unik trekkingtur op ad vulkanen Mount Batur. Vi kører fra hotellet klokken 02:30 om natten og trekker derefter 1,7 km op ad Mount Batur. Vi når toppen af vulkanen inden solopgang, så du kan beundre Bali, der bliver lyst op af morgensolens røde farver, fra toppen. Efter vi har set solopgangen, går vi igen ned ad vulkanen, mens solen står op, og vender tilbage til hotellet. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes igen kl. 17:30 til yin yoga efterfulgt af en balinesisk middag.

Dag 9 - I dag har vi fokus på livsenergi

Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07.30 med rolig morgenyoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste yin yoga. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Bali, hvor du kan sove længe

Vi mødes til morgenmad kl. 09:00 og checker ud af værelserne kl. 12.00. Turen går mod Bali Lufthavn (DPS) kl. 15:00, hvor vi siger farvel og på gensyn. Du flyver fra Bali Lufthavn kl. 19:00 og lander i Doha Lufthavn kl. 23:59.

Dag 11 - Hjemkomst

Du flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 06:20 om morgenen. Namasté!

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammerne.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk aftensmad), eftermiddagste samt 2 daglige yogaklasser.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, turistskat ved afrejse, sodavand, øl, vin, drikkepenge, udflugter, morgenyoga på udflugtsdagene samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene.

Hvad koster udflugterne?

Udflugterne er særligt udvalgte. Den fantastiske vulkantur koster DKK 480,- Trekkingtur i rismarker og tempel koster DKK 350,-

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person. Restbeløbet betales senest 90 dage før afrejse.

Hvem skal deltage?

Alle kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kan vælge et enkeltmandsværelse - eller et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502.

Dine rejseledere - Cathrine Yoga Travel

Cathrine Yoga Travel

Dine rejseledere

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers.

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser. Vi er yogaglade, passionerede og eventyrlystne. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power. Vi glæder os til at tage dig på en uforglemmelig yogarejse!

Namasté,
Tommy (CEO) og Cathrine

Se alle yogarejser

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Hvad yogagæsterne siger

“Jeg meldte mig til Cathrines yogaretreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg kan gestalte min hverdag lidt mindre stressfyldt… Jeg var ikke forberedt på, at få så meget mere end det ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra vores Bali retreat, og jeg kan stadig ikke få armene ned igen over, at jeg jeg har givet mig selv lov til at opleve denne tur. Med hendes fantastiske væsen og blid stemme formår Cathrine at skabe rum til man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sige selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer og jeg føler mig beæret over at have startet min personlig grounding/yogarejse med hende. En stor tak tilhører også vores fantastiske yogagruppe, jeg har grint og grædt sammen med venner som jeg er blevet så glad for, eller som Cathrine selv havde skrevet “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100% enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse på. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme, og starte med at leve i nuet. Jeg kan alle anbefale at give sig den “Me Time” med Cathrine. Namaste herfra ❤️🧘‍♀️”

- Anne Sauer

“Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer ❤️ Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem 🙏🏻 Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk 😍”

- Christina Cecilia Holfort

“Jeg er lige landet hjemme igen fra et fantastisk Yoga Retreat på Bali. Jeg kendte ikke noget til Cathrine’s yoga uden det, jeg havde læst om hende. Hun levede fuldstændigt op til mine forventninger -også mere end det. Hendes måde at guide os i yoga sekvenserne var bare balsam for både krop, sjæl og sind! Jeg tog afsted alene. En tur til selvforkælese og tid til mig. Vi blev forkælet på alle områder. Der manglede ikke noget. Jeg skal i hvert fald med igen til Bali – eller et andet sted med Cathrine.

- Heibrith Jakobsen

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt fantastiske dage på Bali, fra Cathrines Yogaretreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet så afhængig af hendes Yin Yang Yoga, at jeg starter hos hende i Yogacentralen! Jeg giver hende min aller varmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på Yogaretreat med hende igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! ☺️ Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat ❤️”

- Stine Nielsen

“Jeg er netop kommet hjem efter mit livs rejse til gudeskønne Bali. Det har været 13 helt igennem fantastiske dage med masser af yoga, selvforkælelse og velvære. Det var mit første møde med Cathrine – men bestemt ikke mit sidste! Cathrine er ikke blot ekstremt dygtig til sig fag og til at undervise i yoga, men hun er også hjertevarm og kærlig. Og så skaber hun nogle meget trygge og rolige rammer, hvor man tør give slip – vinke farvel til en hekstisk hverdag derhjemme – og bare være tilstede i nuet. På den måde får man tid til at mærke sig selv og til at nyde sig selv – og det er faktisk slet ikke så dårligt, som man går og tror! Selvaccept og selvkærlighed er nogle af de største og vigtigste ting, som jeg har taget med mig hjem i bagagen. Derudover har rejsen givet mig mod på at rejse mere alene og blod på tanden til at få oplevet flere fantastiske steder. Jeg vil anbefale alle, der går med en lille drøm om at udforske sig selv og yogaen, til at rejse med Cathrine. Jeg har i hvert fald allerede tilmeldt mig Cathrines nytårsevent – og mon ikke, vi kommer til at mødes igen på en rejse eller to?

- Katrine Suhr

“Mit første møde med Cathrine var på Bali i oktober i år, hvor hun var yogainstruktør. Jeg har fulgt Cathrines blog de sidste 3-4 år og havde en klar forestilling om, hvordan hendes yoga ville være, og den levede til fulde op til mine forventninger. Cathrines yin yang yoga er hård, udfordrende og meget givende – både fysisk og mentalt. Cathrine instruerer og lærer fra sig på sin egen rolige måde. Cathrine står for mig som en utrolig vidende, rummelig og kærlig instruktør og får mine varmeste anbefalinger.”

- Lonerosa Siv Legaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

“Jeg har været på Yoga Retreat med Cathrine på Bali. En vidunderlig rejse i krop og sind. Cathrine formår at skabe et kærligt rum, hvor jeg føler mig set og veltilpas. Yoga var relativt nyt for mig, men programmet var så fint afstemt til os.”

- Palle Thomsen

“For akkurat 2 uger siden kom jeg hjem fra skønne skønne Bali efter 12 dage i helt fantastisk selskab med Cathrine og nye dejlige bekendtskaber. Cathrine guidede mig (os) igennem 2 timers daglig yin yoga, der siden min hjemkomst har været svært at undvære. Cathrine har givet mig rummet for at kunne falde helt pladask for denne yoga form og ikke mindst hvordan den virker bedst for mig. Dette er en evne hun besidder i stor stil. Hendes blide og utrolig behagelig stemme, der gennem yogatimerne, guider en til at slippe hverdagen omkring en og finde plads til at være tilstede i øjeblikket. For en über rastløs person som jeg, er det noget af en succes når jeg Cathrines rolige og behagelige stemme, kan guide mig til mental ro og total afslappethed, via brugen af vejrtrækning og yin yoga langs floden ved vores yoga spot på hotellet. Jeg er SÅ MEGT FAN!! Det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse at være på Bali. Jeg tog afsted med en kollega og forventede ikke det store sociale med de resterende Yoga deltagende. Dette blev dog helt modsat. Heldigvis blev min yoga rejse beriget med en masse skønne mennesker, masser af grin ved poolen, udflugter med dejlige mennesker og nye skønne venskaber. Jeg har ikke været på en af Cathrines Yoga Retreats for sidste gang. Jeg skal uden tvivl afsted igen, og gerne hurtigst muligt. Jeg kan kun anbefale andre at tage afsted. Imellemtiden glæder jeg mig til Yoga gensyn med mit hold fra Bali og får altid et lille smil på læben, når en af mine nye bekendskabet dukker op i min hverdag.”

- Søs Anja Larsen

“Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak ❤️

- Thea Thunbo