Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Sundhedsrejse

Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Vores Ayurveda Yoga Retreats på Sri Lanka er den ultimative sundhedsrejse for krop, sind og sjæl. Rejsen består af daglige yogaklasser, ayurvediske behandlinger, ayurvediske måltider, solbadning samt velvære på vores luksuriøse, ayurvediske resort.

Ayurvie Weligama er et luksuriøst, ayurvedisk resort med professionelle ayurvediske læger, terapeuter og kokke. Resortet ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka. Ved ankomsten vil du få en samtale med din læge, der vil planlægge dine ayurvediske behandlinger og kost på baggrund af din unikke ayurvedatype. Vi spiser morgen-, middag- og aftensmad med udsigt til havet. Du har fri adgang til alle faciliteter:

  • Yogasal med havudsigt
  • Infinitypool med liggestole
  • Ayurvedisk restaurant – 3 daglige måltider er inkluderet, og du kan spise efter din ayurvedatype
  • Ayurvedisk center med doktor og terapeuter – Alle behandlinger er inkluderet
  • Udflugt til Fort Galle fra UNESCO’s Verdensarvsliste
Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Booking og priser

Din investering - DKK 23.495,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser, en daglig ayurvedisk behandling samt udflugt. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Datoerne: 

  • Udsolgt: 13.-25. jan. 2019
  • Udsolgt: 04.-15. nov. 2019
  • Udsolgt: 23.-03. maj 2021
  • Nye datoer på vej – Vi afventer rejsevejledningerne

Beskrivelse af yogarejsen

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Sri Lanka (Colombo). Flyet afgår kl. 22:35 fra København og lander på Sri Lanka næste dag kl. 15:20.

Dag 2 - I dag skal du nyde din første dag på Sri Lanka

Efter du er ankommet til lufthavnen på Sri Lanka, bliver du transporteret til Ayurvie Weligama. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde. Vi nyder det første ayurvediske måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Herefter kan du tage et bad og falde i søvn til lyden af havet.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på grounding

Start dagen med din første yogaklasse. Cathrine vil introducere dig for yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I dag vil du også møde din ayurvediske læge, som vil kortlægge din unikke ayurvedatype og tilrettelægge behandlinger og kostanbefalinger. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser frokost. Om eftermiddagen mødes vi til groundende yin yoga og meditation, hvor du vil mærke en følelse af sindsro, velvære og balance. Vi runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Dag 4 - I dag har vi fokus på udrensning og at give slip

Vi står op til udrensende yin yang yoga efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst i de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller på stranden. Du vil igen blive forkælet med en ayurvedisk behandling. Vi mødes til detox yin yoga og meditation om eftermiddagen, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 5 - I dag har vi fokus på at komme helt ned i gear

Vi vågner til blid yin yang yoga, som styrker og strækker kroppens muskler og bindevæv. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Du kan igen nyde en healende, ayurvedisk behandling. Vi mødes til de-stress yin yoga og meditation og slutter dagen med et lækkert, ayurvedisk måltid.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Du har mulighed for at tage på en spændende halvdagsudflugt til det ældgamle Fort Galle, som er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Turen er inkluderet, men det er helt valgfrit, om du vil med. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert. Der er ingen morgenyoga eller behandling. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga og meditation efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på åndedrættet

Vi vågner til styrkende yin yang yoga, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Vi mødes til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean og nyder efterfølgende solen ved stranden eller hotellets pool. Du kan nyde en traditionel ayurvedisk behandling skræddersyet til din ayurvedatype. Vi mødes igen til detox yin yoga og meditation efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8 - I dag har vi fokus på twistende yoga

I dag mødes vi til twistende yin yang yoga for alle de indre organer. Efter din ayurvediske morgenmad kan du igen nyde en ayurvedisk behandling, en god bog eller en dukkert i havet. Du kan også fordybe dig i taknemmelighedsskrivning eller de tre dharma-spørgsmål, som Cathrine vil præsentere dig for i starten af opholdet. Vi mødes til twistende yin yoga og meditation efterfulgt af et ayurvedisk måltid.

Dag 9 - I dag har vi fokus på livsenergi

Cathrine byder dig velkommen med chakra yin yang yoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag og din sidste ayurvedisk behandling, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste chakra yin yoga. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas juice.

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Sri Lanka, hvor du kan sove længe

Vi mødes til morgenmad, spiser en fælles frokost kl. 12:00 og checker ud af værelserne kl. 14:00. Turen går mod Colombo Lufthavn kl. 15:00, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Colombo Lufthavn kl. 21:15 og lander i Doha Lufthavn kl. 23:45.

Dag 11 - Hjemkomst

Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 06:50 om morgenen.

OBS! Vi tager forbehold for ændringer. Du vil modtage et detaljeret program ved ankomsten – særligt i forhold til konsultation hos din ayurvediske læge og behandlinger, som starter fra dag 3.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Ayurveda betyder ”livets videnskab” på sanskrit og er baseret på ældgamle vediske skrifter. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt system og dermed verdens ældste sundhedsvidenskab om et langt, sundt og lykkeligt liv i balance med naturens elementer, årstider og cyklusser.

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter), en daglig ayurvedisk behandling samt udflugt.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, turistskat ved afrejse, ekstra drikkevarer, drikkepenge samt yoga og behandlinger på udflugt-, afrejse- og hjemrejsedagene.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person. Restbeløbet betales senest 90 dage før afrejse.

Hvem skal deltage?

Alle kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kan vælge et enkeltmandsværelse - eller et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502.

Dine rejseledere - Cathrine Yoga Travel

Cathrine Yoga Travel

Dine rejseledere

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers.

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser. Vi er yogaglade, passionerede og eventyrlystne. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power. Vi glæder os til at tage dig på en uforglemmelig yogarejse!

Namasté,
Tommy (CEO) og Cathrine

Se alle yogarejser

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Hvad yogagæsterne siger

“Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk yin og yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen – særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv. Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn.”

- Sissel Hammershøi

“Jeg har i januar været på Yoga Retreat på Sri Lanka med Cathrine Yoga, og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Retreatet bød på lækker mad, søde medarbejdere, super udsigt og dejlige ayurvediske behandlinger. Vi lavede yoga 2 gange dagligt i lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det 🙏”

- Lone Flak

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt fantastiske dage på Bali, fra Cathrines Yogaretreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet så afhængig af hendes Yin Yang Yoga, at jeg starter hos hende i Yogacentralen! Jeg giver hende min aller varmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på Yogaretreat med hende igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“Jeg har været på Yoga Retreat på Zanzibar med Cathrine. Hele konceptet er gennemtænkt til mindste detalje. Det er let, at vide præcis hvad du får med i rejsepakken og det skaber tryghed. Det er dejligt, at ekstra oplevelser er frit valg – som du kan tilkøbe efter ønsker og behov. Både Yin/Yang Yogaen og Yin Yogaen er balsam for krop og sjæl. Timerne er veltilpasset både tidspunkterne på dagen og til gruppen. Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer. Cathrine er både en top professionel Yoga instruktør og et meget inspirerende, hjertevarmt menneske. Den energi Cathrine og Tommy skaber sammen ~ er et spejl af det stærke fundament og den grounding, som Cathrine inviterer ind til via yogaen.1000 1000 tak for en fantastisk rejse. Onlineuniverset er købt og jeg er med stor taknemmelighed i gang og videre på mit eget selvkærlige yogaeventyr. Namaste!”

- Anja Smed

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

“Jeg er lige kommet hjem fra mit yogaretreat på Bali med Cathrineyoga og en masse søde nye mennesker jeg har mødt og er kommet til at holde af. Turen har virkelig været fantastisk og Cathrines yoga har bidraget rigtig meget til en indre ro og taknemmelighed i mig. Det har lært mig meget at være med i hendes yogaundervisning, hvor man har skulle tænke over nogle ting efter timerne. Derudover har yogaen virkelig været god og simpel, så alle har kunne være med. Cathrines yogastemme er simpelthen en dejlig behagelig en, som gør at man kan slappe helt af 😍 Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang til et yogaretreat 🧘🏼‍♀️”

- Lærke Møldrup