BLIV MEDLEM

Prøv Cathrine Yoga Online gratis i 7 dage

Gør som +2.200 andre glade yogaelever, og bliv en del af Danmarks største online yogaklub

 • Balance, harmoni og styrke til din daglige rutine.
 • Dyb forbindelse til krop og sind gennem yogauniverset.
 • Øget energi og velvære på en enkel måde.
 • Udvikling og fællesskab gennem yogauniverset.
 • Indre ro og stressreduktion med dette yogaunivers.
Anmeldelse 1 Anmeldelse 2 Anmeldelse 3
4.9 ud af 5 med over 3922 anmeldelser
Vælg abonnement
Du kan afmelde dig når som helst indenfor 7 dage
Kreditkort
Yogabibliotek

Cathrine Yoga Online

Yogaklubben

Kom i gang med yoga – Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv og få ro på tankerne. Ingen binding!

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum. Som yogamedlem får du adgang til et evigt voksende yogabibliotek med 100+ yoga- og meditationsvideoer for alle. Find din perfekte yogavideo med søgefunktionen – varighed, niveau, yogastil, yogatema, kropsdele og yogaudstyr. Du kan også deltage i nye yogakure, live yogaklasser og et støttende yogafælleskab.

Yogabiblioteket består af:

1. Aftenyoga

Gør yoga til en fast del af din selvkærlige aftenrutine. Få en beroligende og groundende afslutning på din dag. Ved at dyrke yoga om aftenen kan du nulstille dig selv efter en lang dag, og klargøre din krop og dit sind til hvile. Når du afslutter din dag med aftenyoga, så hjælper du kroppen med at aktivere det parasympatiske nervesystem, som sænker pulsen, sætter fordøjelsen i gang og sørger for at kroppen falder til ro. Prøv en gratis yogavideo →

2. Begynderyoga

Få et kærligt startskud til at invitere mere yoga og selvkærlighed ind i dit liv. Måske er du helt ny til yoga, eller måske har du bare holdt en pause fra yogamåtten – uanset hvor du er i din yogapraksis, så vil disse videoer give dig en tryg og sikker introduktion til yogaens verden.

3. Detox & fordøjelse

Styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser med yoga og meditation. Yoga er derfor en effektiv måde til at arbejde med kroppens fordøjelse og udrensning – både fysisk og mentalt. Gør din mave glad og brug videoerne til at sætte gang i din fordøjelse og styrke kroppens naturlige udrensning.

4. Grounding

Slå rødder og få jordforbindelse! Har du sommetider svært ved at sige fra i en travl hverdag? Yoga er den perfekte træningsform til dig, der ønsker at styrke dit fundament, så du kan finde balancen og roen til at hvile i dig selv og skabe det liv, som er godt for dig. Yogavideoerne hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

5. Hormoner i balance

Skab dybere kontakt til dig selv og din feminitet. Vi kvinder er i nogle helt særlige energitilstande før, under og efter vores menstruation – og når vi er gravide. Hormoner, humørsvingninger, sensitivitet og følelser. Videoerne består af en række blide og afstressende yogaklasser, der virker beroligende på nervesystemet, reducerer stress og uro samt balancerer dit hormonsystem og din nattesøvn.

6. Morgenyoga

Gør yoga til en fast del af din selvkærlige morgenrutine og få en fantastisk start på din dag. Videoerne består af en række yin yogaklasser, der hjælper dig med at samle dine tanker og finde indre ro, samt en række yin yang yogaklasser, der skaber varme, puls og styrke i din krop, og hjælper dig med at finde din indre power.

7. Selvkærlighed

Sæt tempoet ned og skru op for nærværet, stilheden og selvaccepten. Yoga er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem krop, sind og sjæl. En kærlig pause i din hverdag, hvor du husker dig selv. Når du lærer at elske, ære og acceptere dig selv, som du er, kan du leve mere frit.

8. Sov godt

Gør meditation og yoga til en fast del af din afslappende aftenrutine. Få ro på krop og sind og sov trygt! De tanker, du fylder dit sind med lige inden du falder i søvn er meget vigtige. Brug meditationerne og videoerne som et kærligt godnatkram til dig selv, så du kan give slip på dagen og træde ind i drømmeland. Prøv en gratis sovemeditation →

9. Stærkt immunforsvar

Drag omsorg for dig selv og boost dit immunforsvar. Tag en kærlig pause i din hverdag, hvor du sætter tempoet ned og tager nogle dybe vejrtrækninger. Yoga virker beroligende på dit nervesystem og reducerer stress og uro i kroppen, hvilket er med til at støtte og styrke dit immunforsvar, så du kan forebygge (og måske helt undgå) infektion og sygdom.

10. Sund & stærk

Få sved på panden og styrk din krops funktionalitet, velvære og smidighed. Yoga er en effektiv træningsform, hvor du arbejder aktivt med din egen kropsvægt til at tone, styrke og stabilisere kroppen. Yoga er derfor den perfekte træningsform til dig, der ønsker en stærk, sund og stabil krop og samtidig ønsker mere energi og velvære i hverdagen. Lyt til din krop, og tag alle de pauser, du har brug for!

Vis mere
Vis mindre

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Hvor er jeg dog glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv, skaber små åndehuller i din hverdag og mærker ind i din kerne, i din krop. Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen,
Cathrine

Hvad yogamedlemmerne siger:

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

”Yin yoga og din skønne måde at guide på er blevet en del af min hverdag. Jeg er glad for yogabiblioteket, hvor jeg har fundet mine favoritter. I 3 år har jeg gået på et ryghold hos en fysioterapeut – det er jeg stoppet med. Jeg kan ikke undvære Cathrine Yoga.”

- Lilian Alsted

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Det har været fantastiske dage på Yogakuren. Jeg har ikke sprunget en eneste dag over. Meditationer og yoga har været tilpas længde, så det har ikke været svært at indpasse i hverdagen. Jeg har købt et halvårsmedlemskab, og jeg glæder mig til mere yoga.”

- Lisbeth Dyhr

Få svar på alle dine spørgsmål:

Er der tale om et medlemskab?

Ja - Cathrine Yoga Online er din selvkærlige yogaklub. Der er ingen binding, og du kan altid opsige. Du kan også opsige inden næste trækning under "Min side".

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogabiblioteket består styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogamedlemmerne?

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG." - Annette Møller

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er yoga et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil helt klart mærke at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Jeg er gravid. Kan jeg være med?

Ja! Jeg har designet en række gravid yogavideoer til dig, der er gravid. Hjertelig tillykke med din kommende baby.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig, har du STRAKS adgang til yogabiblioteket. Start din yogarejse NU! ❤️

Hvor ofte skal jeg dyrke yoga?

Alt er bedre end ingenting! Jeg elsker at lave mine 3 x morgenstillinger hver morgen - find yogavideoen inde i yogabiblioteket. Det er DIN yogapraksis, så du bestemmer, men jeg anbefaler, at du dyrker yoga 2-3 gange ugentligt for at mærke yogaens effekter.

Hvor lange er yogaklasserne?

Yogavideoer varer fra 5-90 minutter.

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, yogapølle, yogablok og et tæppe. Alternativt et sammenrullet tæppe og tyk bog.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål ❤️

Online Yoga - Danmarks største yogaunivers med 100.000+ læsere!

Er du klar til at prioritere dig selv?

Yoga hjælper dig med at:

 1. at elske og acceptere din krop, præcis som den er.
 2. at give slip på fysiske og mentale spændinger.
 3. at være i nuet og sætte tempoet ned.
 4. at starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
 5. at trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
 6. at falde i søvn og sove godt om natten med meditation.

Hvad yogamedlemmerne siger:

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

”Jeg føler dyb taknemmelighed for hele yogaens univers. Ikke blot øvelser til styrke og smidighed af kroppen … Yoga giver mig livsindsigt, selvkærlighed og indre ro i mit sind. Dét har du om nogen kunne vise med den sidste yogakur, som var en fin balance af indhold på flere niveauer. Af hjertet tak.”

- Catrine Scholle

“Tak for en dejlig yogakur. Jeg har været vild med den daglige mail og den kærlige “forpligtelse”, jeg har brugt yogakuren som. Det har været en god blanding af yoga, meditationer og mindfulness, og jeg er bare kæmpe fan af live klasserne med dig. Jeg har mærke en kæmpe forskel i mine hofter, ryg og lænd. Så tak for nogle dejlige uger. Jeg håber, at du vender tilbage med endnu en yogakur i fremtiden. Namasté ❤️”

- Christina Adelgaard

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré