Yoga Retreat på Samsø - Tag på yogaferie på Samsø (Mellem-Rummet)

Solskin i hjertet

Yoga Retreat på Samsø

Vores naturskønne Yoga Retreats på Samsø består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, havbadning, vandretur på solskinsøen og sunde måltider.

Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Vi bor på idylliske Mellem-Rummet Samsø, som ligger i ét med naturen og tæt på havet. Mellem-Rummet er kendt for sin smukke, smukke yogasal. Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Datoerne:

  • 06.-08. juni 2022 (Cathrine Koefoed)
  • 11.-14. august 2022 (Cathrine Koefoed)

Scroll ned for at booke din næste yogaferie!

Beskrivelse af yogaopholdet

Yogaundervisningen

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og der undervises i et roligt tempo. Yogaundervisningen er baseret på indisk og kinesisk medicin. Yoga er nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – det rolige og det energiske, hvor yin og yang yogastillinger kombineres til en selvkærlig praksis. Du vil blive klogere på kroppens fem bevidsthedsstadier, hvor vi styrker musklerne, strækker bindevævet og stimulerer meridianbanerne.

Dag 1

17:00-17:30: Ankomst og værelsesfordeling

18:00-19:00: Let aftensmad

19:00-20:30: Groundende yin yoga og yoga nidra sovemeditation

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 17. Gå en tur til havet, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

07:30-09:00: Styrkende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:30-12:30: Vandretur på Samsø (7 km.)

13:00-14:00: Frokost

16:30-18:00: De-stress yin yoga

18:30-19:30: Aftensmad

20:00-21:00: Aftenhygge og rawkage

Dag 3

07:30-09:00: Detox yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

13:00-14:00: Frokost

16:30-18:00: Detox yin yoga

18:30-19:30: Aftensmad

OBS! Denne dag er kun for yogaophold med 3 overnatninger.

Dag 4

07:30-09:00: Hjerteåbnende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-12:00: Nyd Samsø på egen hånd

12:00-13:00: Madpakke til færgen og på gensyn

Vis mere
Vis mindre
Yoga Retreat på Samsø - Tag på yogaferie på Samsø (Mellem-Rummet)

Praktiske informationer

Adresse: Mellem-Rummet, Holmslund Holmevej 3, Tanderup, 8305 Samsø

Priser (3 dage): 3.849,- per pers. (eget telt), 4.249,- per pers. (tremandsværelse), 4.749,- per pers. (dobbeltværelse) og 5.249,- per pers. (enkeltmandsværelse)

Priser (4 dage): 4.849,- per pers. (eget telt), 5.249,- per pers. (tremandsværelse), 5.749,- per person (dobbeltværelse) og 6.249,- per person (enkeltmandsværelse)

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning. Du får serveret sunde, vegetariske måltider lavet af Peder (ejeren) – morgenmad, frokost, aftensmad, rawkage, urtete og kaffe. Derudover får du daglig yogaundervisning, lån af yogaudstyr samt Cathrines populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet. Du kan tage færgen til Samsø fra Jylland (Hou) og Sjælland (Kalundborg).

Ved booking betales et depositum på 2.000 kroner. Restbeløbet hæves automatisk d. 1. februar 2022. Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer. meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

På yogauddannelserne vil du også blive præsenteret for udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale.

Kærlig hilsen,
Cathrine

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg er SÅ glad for at jeg som nybegynder blev introduceret til Cathrine sidste år. Det har bare været den ene gode yoga oplevelse efter den anden. Magiske yin yoga og yoganidra workshops på yogacentralen og et skønt retreat (og vildt lækker mad!) i smukke, smukke omgivelser på Samsø! Det kan klart anbefales. Jeg glæder mig nu til at prøve hendes fredags pop-up yoga sessions ❤️”

- Anna Patricia Dencker

“Jeg var på Yoga Retreat på Samsø. Cathrine er så imødekommende og virker så naturlig i rollen som yogalærer. Hun har den skønneste stemme. Hende og Tommy var gode til at sætte sig ind og snakke med os og få startet nogle gode snakke imellem kursisterne. Cathrines undervisning både yogaen og teorien omkring det passede lige til mit behov. Jeg glæder mig til det næste retreat i Sverige.”

- Camilla Juhl (Samsø, 2021)

“Jeg havde den dybeste yogaferie på Samsø med Cathrine. Cathrines milde stemme ramte mig lige i hjertet. Jeg fik personlig vejledning, god mad og tænketid. Jeg anbefaler Cathrine til alle, der vil gå skridtet dybere i yogaen.”

- Rikke Frederiksen

“Cathrine er en helt fantastisk yogalærer – hun forstår virkelig at få alle med, og tager sig altid tid til den enkelte. Første gang jeg, sådan rigtig, prøvede yoga, var på Cathrines yoga retreat på Samsø i august – hvor der virkelig var plads til alle, både nye og øvede, og man fik virkelig prøvet forskellige yogaformer, samt fik serveret lækker mad til alle måltiderne. Denne fantastiske oplevelse, har gjort at jeg nu går fast til yoga. Jeg vil helt klart anbefale alle at deltage i Cathrines yoga workshops og yogaretreatet til Samsø.”

- Sarah Tvede

“Ønsker du en blid yin yang weekend på Samsø i naturrige omgivelser med vegetarisk kost, så guider Cathrine dig professionelt ind i yogaen og meditationerne. Hendes blide stemme har en særlig beroligende effekt, og selvom Cathrine udadtil virker mild og rolig, så sprudler hun af en stærk iværksætter kraft. Hendes succes er velfortjent. Rigtig godt gået Cathrine 😊”

- Susanne Quvang (Samsø, 2021)

“Jeg har været på Yoga Retreat ved Henne Strand over en weekend og kan klart anbefale det. Cathrines yogaundervisning er rolig, nærværende og guidende, så man føler, at man kan være med, som den, man er. Maden og omgivelserne er også nogle dejlige rammer, og jeg kom hjem med god tyngde i kroppen og ro i hovedet, tak.”

- Katrine Fagerli (Vesterhavet, 2021)

“Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Yoga Retreats ved Henne Strand. Det er nogle vidunderlige omgivelser på det gamle badehotel – selv de knirkende gulve blev en charme. Yogaundervisningen var perfekt – og maden bliver svært at undvære i morgen! Der fortjener alt muligt ros.”

- Nanna Krarup (Vesterhavet, 2021)

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen