Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Yoga Retreat i Spanien - Cathrine Yoga Travel 2

Balsam for sjælen

Yoga Retreat i Spanien

Vores unikke Yoga Retreat i Spanien består af otte dage med et miks af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer, spanske delikatesser, natur samt velvære.

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturlige omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Santillan er bygget ind i en bjergside og har udsigt til havet. Du kan komme helt ned i gear og give slip på hverdagen. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur alene eller med andre fra gruppen. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

  • Yogasal med yogamåtter og yogaudstyr
  • Saltsvandpool med liggestole
  • Have med hyggekroge
  • Fælles spiseområder og stuer
  • Massage (tilkøbes)
Yoga Retreat i Spanien - Cathrine Yoga Travel 12

Booking og priser

Din investering - DKK 14.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandpool, vand, te og kaffe. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000,-

Forår 2022: 02.-09. april 2022 (Udsolgt):

  • Afrejse kl. 06:00 (CPH-AGP)
  • Hjemrejse kl. 20:10 (AGP-CPH)

Efterår 2022: 08.-15. okt. 2022 (Kommer):

  • Afrejse kl. 06:00 (CPH-AGP)
  • Hjemrejse kl. 20:10 (AGP-CPH)

Beskrivelse af yogarejsen

Dag 1 - Lørdag: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP) kl. 06:00. Du bliver transporteret til Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og spiser vores første spanske frokost. Resten af dagen kan du nyde ved pool, inden vi slutter med en fælles middag. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til yoga næste morgen.

Dag 2 - Søndag: I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding.

Cathrine byder dig velkommen kl. 07:30 med yin yang yoga i den smukke yogasal. Yin yang yoga er en fantastisk kombination af udrensende yin yoga (bindevæv), styrkende yang yoga (muskler) og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til groundende yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med et spansk måltid.

Dag 3 - Mandag: I dag har vi fokus på energi og velvære.

Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende yin yang yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Vi spiser frokost kl. 14:00, og kl. 17:00 mødes vi til myofascial release yin yoga, hvor du vil mærke en følelse af flow og indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke Middelhav.

Dag 4 - Tirsdag: I dag har vi fokus på detox.

Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser på egen hånd, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:00 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - Onsdag: I dag har vi fokus på at afstresse krop og sind.

Vi vågner til afstressende yin yang yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til de-stress yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - Torsdag: I dag har vi fokus på selvkærlighed.

Vi starter dagen med hjerteåbnende yin yang yoga kl. 07:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du har lyst – du kan nyde resortets luksuriøse faciliteter og en lækker frokost. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga efterfulgt af en lækker, vegetarisk middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - Fredag: I dag har vi fokus på åndedrættet.

Det er sidste yogadag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til yin yang yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i smukke omgivelser, mødes vi igen til pranayama yin yoga kl. 17 efterfulgt af en afsluttende rundkreds med sharings. Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid, hvor vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 8 - Lørdag: Farvel og på gensyn!

Turen går mod Malaga lufthavn efter frokost, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn og flyver mod Københavns Lufthavn kl. 20:10.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse eller enkeltmandsværelse (+ DKK 2.000), 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, sodavand, øl, vin, drikkepenge, flymad, udflugter samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,- per person. Restbeløbet deles op i to og trækkes d. 01-11-21 og d. 01-01-22.

Hvem skal deltage?

Alle kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kan vælge et enkeltmandsværelse - eller et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 53268502.

Dine rejseledere - Cathrine Yoga Travel

Cathrine Yoga Travel

Dine rejseledere

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers.

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser. Vi er yogaglade, passionerede og eventyrlystne. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power. Vi glæder os til at tage dig på en uforglemmelig yogarejse!

Namasté,
Tommy (CEO) og Cathrine

Se alle yogarejser

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️”

- Ole Storgaard