Efterårs Yogakuren

Kom i gang med yoga!

Yogakuren

Genfind din indre styrke med Efterårs Yogakuren – 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer. Giv dig selv et kærligt energiboost, få sved på panden og styrk din krops muskler og bindevæv. Styrk din krop, dit sind og din sjæl. Yoga er den perfekte træningsform til dig, der ønsker en stærk, sund og stabil krop og samtidig ønsker mere energi og velvære i hverdagen. Yogakuren består af en række yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (meditationer). Du vil naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne, og du vil føle dig smidigere, gladere og roligere. Lyt til din krop, og tag alle de pauser, du har brug for!

Start: Mandag d. 1. nov. 2021

Online Yoga - Danmarks største yogaunivers med 100.000+ læsere!

Hvad er Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Efterårs Yogakuren starter mandag d. 1. nov. 2021 og slutter d. 21. nov. 2021.
 • 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer for alle. Du får en ny klasse hver dag, som du kan nyde!
 • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en støttende e-mail med dagens klasse og mantra.
 • 6 LIVE yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere.
 • 10.000+ har allerede deltaget på yogakuren!
 • Din investering er blot 149 kroner (Engangsbeløb)
 • Medlem af yogaklubben? Log ind og tilmeld dig gratis.
Efterårs Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Hvor er jeg dog glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv, skaber små åndehuller i din hverdag og mærker ind i din kerne, i din krop. Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen,
Cathrine

Hvad yogaeleverne siger:

”Jeg har fulgt dig siden coronaen kom til Danmark, og jeg er superglad for mit yogamedlemskab. Jeg elsker både yin og yang yogaklasserne. Jeg mærker efter hvilket tidspunkt på dagen og vælger efter behov og humør. Glæder mig altid til den næste yogakur.”

- Pia Broberg

“Alle meditationerne har været helt fantastiske og har hørt en hver dag. Nemt, hurtigt, overskueligt og utroligt givende. Har startet hver eneste morgen med et af dine mantraer og er sikker på, at det har haft indflydelse på min dag. Yin yogaen er også lige mig. Tak for 21 dejlige dage.”

- Lena Nybro

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogabiblioteket består styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-50 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, yogapølle, yogablok og et tæppe. Alternativt et sammenrullet tæppe og tyk bog.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan lave dem senere.

Jeg er ikke på Facebook. Kan jeg stadig være med?

Ja - Alle live yogaklasser bliver gemt på onlinesiden, så kan du nyde dem på et andet tidspunkt.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja - Alle live yogaklasser bliver gemt, så du kan lave dem senere – både inde i Facebookgruppen og på onlinesiden.

Er der tale om et medlemskab?

Nej - Der er ikke tale om et medlemskab (Engangsbeløb).

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål - eller brug for støtte undervejs! ♥️

Yogakure - 21 selvkærlige dage med yoga og mindfulness meditationer

Er du klar til at prioritere dig selv?

Yoga hjælper dig med at:

 1. at elske og acceptere din krop, præcis som den er.
 2. at give slip på fysiske og mentale spændinger.
 3. at være i nuet og sætte tempoet ned.
 4. at starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
 5. at trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
 6. at falde i søvn og sove godt om natten med meditation.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas