Yoga Retreat i Sverige 2022 - Tag på yogaferie i Sverige (Skoven Kalder)

Vinterretreat

Yoga Retreat i Sverige

Vores eventyrlige Yoga Retreats i Sverige består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, vinterbadning med sauna, hygge ved brændeovnen og sunde måltider.

Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Vi bor på Skoven Kalder, som ligger 2,5 timers kørsel fra København (ca. 7 km fra Ryd). Skoven Kalder ligger i ét med skovens træer og sø. Vi spiser og hygger i hovedhuset, dyrker yoga i skovsalen og sover i hytter. Hvis du skal på det lille hus eller i bad, foregår dette i hovedhuset. Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Datoerne:

 • Udsolgt: 29.-01. dec. 2019
 • Udsolgt: 07.-09. dec. 2020
 • Udsolgt: 03.-05. dec. 2021
 • Udsolgt: 06.-08. dec. 2021
 • Udsolgt: 24.-26. jan. 2022

Beskrivelse af yogaopholdet

Yogaundervisningen

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og der undervises i et roligt tempo. Yogaundervisningen er baseret på indisk og kinesisk medicin. Yoga er nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – det rolige og det energiske, hvor yin og yang yogastillinger kombineres til en selvkærlig praksis. Du vil blive klogere på kroppens fem bevidsthedsstadier, hvor vi styrker musklerne, strækker bindevævet og stimulerer meridianbanerne.

Dag 1

12:00-13:00: Ankomst

13:00-14:00: Velkomst og frokost

15:30-17:00: Groundende yin yoga

18:30-19:30: Aftensmad

19:30-20:00: Yoga nidra sovemeditation

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 12. Gå en tur til badesøen, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

07:30-09:00: Styrkende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

11:00-12:30: Sauna og dyb i badesøen

13:00-14:00: Frokost

16:30-18:00: De-stress yin yoga

18:30-19:30: Aftensmad

20:00-21:00: Aftenhygge og rawkage

Dag 3

07:30-09:00: Hjerteåbnende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse og gensyn!

Vis mere
Vis mindre

Praktiske informationer

Adresse: Skoven Kalder, Ryd, Blekinge, Sverige

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning. Du får serveret sunde, vegetariske måltider lavet af Skoven Kalder – morgenmad, frokost, aftensmad, rawkage, urtete og kaffe. Derudover får du daglig yogaundervisning, lån af yogaudstyr samt Cathrines populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer.

Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet. Der er 2,5 timers bilkørsel fra København. Alternativt kan du tage toget fra København H til Karlshamn (35 km. fra Skoven Kalder). Der er mulighed for afhentning på stationen.

Ved booking betales et depositum på 2.000 kroner. Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Book din næste yogaferie

03.-05. dec. 2021 (3 dage) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

 • Udsolgt! Enkeltmandsværelse (5.200,- per person)
 • Udsolgt! Delt dobbeltværelse (4.600,- per person)

06.-08. dec. 2021 (3 dage) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

 • Udsolgt! Enkeltmandsværelse (5.200,- per person)
 • Udsolgt! Delt dobbeltværelse (4.600,- per person)

24.-26. jan. 2022 (3 dage) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

 • Udsolgt! Enkeltmandsværelse (5.200,- per person)
 • Udsolgt! Delt dobbeltværelse (4.600,- per person)

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer. meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

På yogauddannelserne vil du også blive præsenteret for udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale.

Kærlig hilsen,
Cathrine

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

“Jeg har været på Yoga Retreat ved Henne Strand over en weekend og kan klart anbefale det. Cathrines yogaundervisning er rolig, nærværende og guidende, så man føler, at man kan være med, som den, man er. Maden og omgivelserne er også nogle dejlige rammer, og jeg kom hjem med god tyngde i kroppen og ro i hovedet, tak.”

- Katrine Fagerli (Vesterhavet, 2021)

“Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Yoga Retreats ved Henne Strand. Det er nogle vidunderlige omgivelser på det gamle badehotel – selv de knirkende gulve blev en charme. Yogaundervisningen var perfekt – og maden bliver svært at undvære i morgen! Der fortjener alt muligt ros.”

- Nanna Krarup (Vesterhavet, 2021)

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg var på Yoga Retreat på Samsø. Cathrine er så imødekommende og virker så naturlig i rollen som yogalærer. Hun har den skønneste stemme. Hende og Tommy var gode til at sætte sig ind og snakke med os og få startet nogle gode snakke imellem kursisterne. Cathrines undervisning både yogaen og teorien omkring det passede lige til mit behov. Jeg glæder mig til det næste retreat i Sverige.”

- Camilla Juhl (Samsø, 2021)