Sprøde rugbrødschips
Sprøde rugbrødschips – Disse sprøde rugbrøds chips er dog lavet på et færdigtlavet og glutenfrit rugbrød fra det lokale Naturbageri. Du kan sagtens bruge et almindeligt rugbrød, hvis du ikke har problemer med gluten. Det er bedst at bruge et ikke-stiveskåret rugbrød, så du kan skære tynde rugbrødschips af dit resterende (og daggamle) rugbrød. Har du et rugbrød, der allerede er skiveskåret, kan du i princippet skære det i små firkanter og lave sprøde rugbrødscroutoner med samme fremgangsmåde.
Sprøde rugbrødschips - Lav dine egne chips med rugbrød
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 30 min
Ingredienser
Sprøde rugbrøds chips
- 1 stk. rugbrød (daggammelt)
- 2 spsk. kokosolie eller smør (flydende)
- 1 tsk. saltflager
- 1 tsk. krydderier (timian, chili eller rosmarin)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 130 graders varmluft.
- Skær dit resterende, daggamle rugbrød i meget tynde skiver med en skarp brødkniv eller pålægsmaskine.
- Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
- Pensl med smeltet kokosolie eller smør og drys med saltflager.
- Bag dine rugbrødschips ved 130 graders varmluft i ca. 30 min., eller indtil de er gyldne og sprøde.
Jeg elsker også rugbrødschips! Kan anbefales at prøve 🙂