Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli - Opskrift på sund, lækker og glutenfri müsli (Granola)

Hjemmelavet müsli med mandler, kokossukker, kanel og havsalt. Nøj, det er lækkert og sprødt! Jeg vil vove at påstå, at denne nemme og lækre morgenmüsli smager bedre end honningristet müsli. Knasende sprød, sødt og saltet granola. Jeg bruger kokossukker, der er en naturlig form for sukker, der giver den skønneste smag af karamel. Kokossukker påvirker blodsukkeret langt mindre end almindelig hvidt sukker – også i kombination med mandlerne. Du kan finde flere nemme og lækre morgenmadsidéer under denne opskrift.

Links til ingredienser: 

Hjemmelavet müsli - Opskrift på sund, lækker og glutenfri müsli (Granola)
5 baseret på 1 anmeldelser

Hjemmelavet müsli - Opskrift på glutenfri müsli med kanel

Ingredienser

Hjemmelavet müsli

  • 2 håndfulde mandler
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. vand
  • 2 spsk. kokossukker
  • 0,5 tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Rist finthakkede mandler gyldne på en pande med middelvarme. Tilsæt kokosolie, vand, kokossukker, kanel og havsalt.
  • Skrue op for høj varm. Sørg for, at kokossukkeret er smeltet godt, og massen er karamelagtig.
  • Hæld massen over på bagepapir, og lad det er køle af.
  • Spis din müsli som topping ovenpå syrligt produkt.
  • Bør opbevares i en lufttætbeholder i maks en uge.