Marcipantrøfler
Marcipantrøfler med dadler og appelsin – lavet på økologisk marcipan med masser af smag! De giver fuld nydelse, hvis du spiser dem langsomt. Det handler om at spise med nærvær, tilstedeværelse og opmærksomhed i øjeblikket (mindfulness).
Marcipantrøfler – en lille mindfulness øvelse:
- Tag én trøffel på en tallerken – eller et stykke chokolade.
 - Indstil dig på at spise denne nydelsesfulde trøffel meget langsomt.
 - Se farvenuancerne, formen og teksturen.
 - Duft til alle duftnuancerne.
 - Observer dine impulser og lysten til at tage den første bid.
 - Tag den første bid.
 - Fornem trøflen, når den strejfer dine læber og fylder munden med smag.
 - Tyg nu langsomt og omhyggeligt.
 - Smag smagen!
 - Fornem kroppens reaktioner, når du tygger og synker.
 - Tag den næste bid.
 - Fortsæt i samme tempo.
 
                        
Marcipantrøfler - Opskrift på lækre trøfler med marcipan og appelsin
                6 personer              
                Forberedelse:                                                                  10 min
                              
                Tilberedning:                                                                  20 min
                              Ingredienser
Marcipantrøfler
- 300 g marcipan
 - 150 g dadler uden sten
 - 50 g kokosmel
 - 2 spsk. mandarinsaft
 
Pynt
- 100 g mørk chokolade overtræk
 - 50 g kakaonibs
 
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne i en foodprocessor.
 - Form dine marcipantrøfler (6 store eller 12 små).
 - Dyp dem i smeltet mørk chokolade - og drys med valgfrit krymmel.
 
											                    
											                    
											                    
											                    
											                    
uhmmmm du er go til at friste med den mindfulness 🙂 Tak for inspirationen og en glædelig juletid til du og gemalen 🙂