Marcipantrøfler
Marcipantrøfler med dadler og appelsin – lavet på økologisk marcipan med masser af smag! De giver fuld nydelse, hvis du spiser dem langsomt. Det handler om at spise med nærvær, tilstedeværelse og opmærksomhed i øjeblikket (mindfulness).
Marcipantrøfler – en lille mindfulness øvelse:
- Tag én trøffel på en tallerken – eller et stykke chokolade.
- Indstil dig på at spise denne nydelsesfulde trøffel meget langsomt.
- Se farvenuancerne, formen og teksturen.
- Duft til alle duftnuancerne.
- Observer dine impulser og lysten til at tage den første bid.
- Tag den første bid.
- Fornem trøflen, når den strejfer dine læber og fylder munden med smag.
- Tyg nu langsomt og omhyggeligt.
- Smag smagen!
- Fornem kroppens reaktioner, når du tygger og synker.
- Tag den næste bid.
- Fortsæt i samme tempo.
Marcipantrøfler - Opskrift på lækre trøfler med marcipan og appelsin
6 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Marcipantrøfler
- 300 g marcipan
- 150 g dadler uden sten
- 50 g kokosmel
- 2 spsk. mandarinsaft
Pynt
- 100 g mørk chokolade overtræk
- 50 g kakaonibs
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne i en foodprocessor.
- Form dine marcipantrøfler (6 store eller 12 små).
- Dyp dem i smeltet mørk chokolade - og drys med valgfrit krymmel.
uhmmmm du er go til at friste med den mindfulness 🙂 Tak for inspirationen og en glædelig juletid til du og gemalen 🙂