Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies – Du kan ikke gå galt i køkkenet, når du går i bagemode med denne dejlige opskrift på amerikanske cookies! De er både sunde, glutenfri og nydelsesfulde at spise. De er sødet med kokossukker og lavet med de bedste glutenfri meltyper, så de både er mindfulde for smagsløgene og for maven.

Jeg elsker sunde desserter med chokolade – og disse chokoladecookies er en af mine favoritopskrifter! Knasende cookies holder sig både længe i en kagedåse og er samtidig perfekte til at overraske dine kolleger eller en, du holder af ❤️

Bagning er ren mindfulness – ligesom at NYDE, hvad man spiser. Sæt en eftermiddag af til meditativ bagning med verdens bedste opskrift på chocolate chip cookies. Mindfulness er at lave én ting ad gangen – for eksempel at bage. Det er den bedste kvalitetstid med dig selv og ren de-stress for dit sind!

Chocolate chip cookies
5 baseret på 2 anmeldelser

Chocolate chip cookies - Opskrift på cookies med chokolade og nødder

Ingredienser

Chocolate chip cookies

  • 1 dl havregryn (glutenfri)
  • 2 stk. æg
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl chiafrø
  • 20 g mørk chokolade
  • 1 dl hasselnødder
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 6 stk. bløde dadler uden sten
  • 20 g smør
  • 1 spsk. kokossukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. appelsinsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  • Hak alle de tørre ingredienser i en minihakker eller blend dem sammen i en blender.
  • Tilsæt resten af ingredienserne lidt efter lidt, og hak, eller blend cookiedejen.
  • Kom lidt vand på hænderne, så dejen ikke klistrer. Rul 9-12 kugler af cookiedejen, og tryk dem ud på en bageplade med bagepapir, så de bliver helt flade.
  • Bag dine cookies i oven i 20 minutter.
  • Lad dem køle helt af, før du spiser dem. Opbevar dem i en lufttæt beholder - gerne på køl.