Vintersalat med rosenkål
Vintersalat med bagte rosenkål, granatæble og antiinflammatoriske krydderier 🍠 Denne salat gør godt for din krop – og sænker energien med varme rosenkål. Om vinteren ELSKER varme salater med bagte grønsager.
Antiinflammatorisk kost – Spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Vintersalat med rosenkål - Antiinflammatorisk
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Vintersalat
- 200 g rosenkål
- 1 spsk. krydderier f.eks. timian, chili, hvidløg og saltflager
- 1 spsk. olivenolie
- 1 håndfuld granatæblekerner
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
- Skræl, snit og skær rosenkål i halve dele.
- Tilsæt krydderier og olivenolie.
- Bag dine rosenkål i ca. 15 minutter, indtil de er møre (og sprøde).
Super lækker vintersalat – Kan anbefales som tilbehør til aftensmad 🙂