Sunde bananpandekager
Sunde bananpandekager – Prøv mine nemme og sunde pandekager er lavet på blot tre basis-ingredienser. Pandekagerne minder meget om de traditionelle amerikanske pandekager eller tykke brunchpandekager. De er nemlig både saftige, luftige og tykke. Hvis du tilsætter en smule proteinpulver, har du proteinpandekager. Kært barn har mange navne.
Du skal bruge modne bananer, økologiske æg og glutenfrit mel. Bananerne må gerne have en ekstra brun skrald. Det bliver ikke meget nemmere. Jeg topper ofte mine pandekagerne med smeltet chokolade, lidt hakkede mandler og granatæblekerner. Virkelig lækkert og (måske lidt for) luksuriøst til morgenmad. De er mættende, glutenfri og uden tilsat sukker.
Sunde bananpandekager - Opskrift på lækre pandekager med bananer
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Pandekager
- 2 stk. bananer (modne)
- 3 stk. æg
- 3-4 spsk. mel f.eks. rismel, hirsemel eller havremel
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,5 tsk. havsalt
- 1 spsk. kokosolie (stegning)
Topping
- 5 skiver banan
- 1 spsk. nødder
- 1 spsk. rosiner
Sådan gør du
- Mos dine modne bananer med en gaffel.
- Pisk bananer, æg, mel, vaniljepulver og havsalt godt sammen.
- Opvarm din pandekagepande.
- Smelt 1 tsk. kokosolie og brug 2 spsk. pandekagedej pr. pande. Vend dem først, når de slipper.
- Top dine pandekager med frugt eller sødt og salt.
Kære du!
Hvornår udgiver du en kogebog med alle dine fantastiske opskrifter;-)
Mange hilsener, Tina
Wauw de er gode og nemme til morgenmad!
Jeg brugte majsmel, og de smagte dejligt.