Spinatvafler

Spinatvafler - Opskrift på antiinflammatoriske, glutenfri spinatvafler

Spinatvafler til aftensmad – Grønsagsvafler smager fantastisk til frokost og aftensmad, og du kan bruge dem som en slags grønsagstacos.

Tip! Farven på vaflerne er ekstra mørk, da jeg har tilsat et lille brev med  Pukka’s Clean Greens, der er de grønne superfoods. Sprængfyldt med proteiner, vitaminer, antioxidanter og klorofyl, der bygger kroppen op. Du kan sagtens undlade dem!

Spinatvafler - Opskrift på antiinflammatoriske, glutenfri spinatvafler
5 baseret på 1 anmeldelser

Spinatvafler - Opskrift på fantastiske, sprøde og glutenfri spinatvafler

Ingredienser

Spinatvafler

  • 2 stk. æg
  • 60 g spinatblade
  • 1 tsk. ingefær frisk revet
  • 1 spsk. fuldkornsrismel
  • 5 spsk. mælk (alle typer)
  • 1 tsk. oregano
  • ½ tsk. havsalt
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Pist alle ingredienserne sammen, herunder æg, finthakket spinatblade, fuldkornsrismel, mælk og krydderier.
  • Tænd dit vaffeljern, smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
  • Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk.
  • Bages i ca. 5-10 minutter.
  • Spis dem med f.eks. ekstra spinat, rød peberfrugt og sunde dips. Jeg anbefaler denne guacamole og grøn pesto.