Spinatvafler
Spinatvafler til aftensmad – Grønsagsvafler smager fantastisk til frokost og aftensmad, og du kan bruge dem som en slags grønsagstacos.
Tip! Farven på vaflerne er ekstra mørk, da jeg har tilsat et lille brev med Pukka’s Clean Greens, der er de grønne superfoods. Sprængfyldt med proteiner, vitaminer, antioxidanter og klorofyl, der bygger kroppen op. Du kan sagtens undlade dem!
Spinatvafler - Opskrift på fantastiske, sprøde og glutenfri spinatvafler
1 person
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Spinatvafler
- 2 stk. æg
- 60 g spinatblade
- 1 tsk. ingefær frisk revet
- 1 spsk. fuldkornsrismel
- 5 spsk. mælk (alle typer)
- 1 tsk. oregano
- ½ tsk. havsalt
- 1 tsk. kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Pist alle ingredienserne sammen, herunder æg, finthakket spinatblade, fuldkornsrismel, mælk og krydderier.
- Tænd dit vaffeljern, smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
- Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk.
- Bages i ca. 5-10 minutter.
- Spis dem med f.eks. ekstra spinat, rød peberfrugt og sunde dips. Jeg anbefaler denne guacamole og grøn pesto.
Kan også anbefales at lave med broccoli 🙂