Rød pesto

Rød pesto med soltørrede tomater er en lækker sund dip til grønsager eller sprøde rugbrødschips. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at gå i krig med tomatpesto! Denne tomatpesto er lavet på både soltørrede og solmodne tomater, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Hjemmelavet pesto kan peppe enhver almindelig hverdagsmad op – udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer.


Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto



Ingredienser
Rød pesto
- 1 håndfuld friske tomater
- 1 håndfuld soltørrede tomater
- 1 håndfuld pinjekerner
- 2 dl olivenolie
- 2-3 fed hvidløg
- 1 tsk citronsaft
Sådan gør du
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.
- Stil pestoen på køl og nyd den sammen med dine sprøde rugbrødschips, til aftensmaden, til stegning eller ovenpå glutenfri gulerodsboller.
Super lækker dip til brød, frokost og aftensmaden 😀 Kan gemmes i køleskabet.