Rød pesto

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto med soltørrede tomater

Rød pesto med soltørrede tomater er en lækker sund dip til grønsager eller sprøde rugbrødschips. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at gå i krig med tomatpesto! Denne tomatpesto er lavet på både soltørrede og solmodne tomater, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Hjemmelavet pesto kan peppe enhver almindelig hverdagsmad op – udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer.

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto med soltørrede tomater
5 baseret på 1 anmeldelser

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto

Ingredienser

Rød pesto

  • 1 håndfuld friske tomater
  • 1 håndfuld soltørrede tomater
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 2 dl olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
  • Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.
  • Stil pestoen på køl og nyd den sammen med dine sprøde rugbrødschips, til aftensmaden, til stegning eller ovenpå glutenfri gulerodsboller.