Grøn pesto

Grøn pesto - opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner

Grøn pesto med pinjekerner og masser af basilikum! Her er opskriften på hjemmelavet pesto, der er både frisk og cremet. Basilikumspesto smager bare bedre, når den er hjemmelavet! Denne basilikumspesto er lavet på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Hjemmelavet pesto kan peppe enhver almindelig hverdagsmad op – udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer. Smager lækkert til salat og brød.

Grøn pesto - opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner
5 baseret på 2 anmeldelser

Grøn pesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner 

Ingredienser

Grøn pesto

  • 4 håndfulde friske spinatblade
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 håndfuld ristede pinjekerner
  • 2 dl olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk stødt peber
  • ½ dl parmesanost fintrevet

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
  • Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.