Hjemmelavet bounty
Hjemmelavet bounty barer – Jeg kan på det varmeste anbefale disse sunde bounty barer, som er lavet på blot fire ingredienser. Hjemmelavet bounty smager bare bedre end de traditionelle. Opskriften er nem, glutenfri og uden tilsat sukker. Spis dig glad, sund og rask!
Hjemmelavet bounty - Opskrift på sunde bounty barer
8 personer
Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 1 time
Ingredienser
Bounty barer
- 1 dåse kokosmælk (kun kokosfedtet)
- 150 g groft kokosmel
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,5 tsk. havsalt
- 80 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Stil din kokosmælk på køl i en times tid, så kokosfedtet flyder til toppen og stivnes. Herefter åbnes dåsen og kokosfedtet hældes ned i en skål (ca. 200 ml).
- Det flydende kokosvand kan du drikke, mens du laver dine sunde bounty barer.
- Bland kokosfedtet sammen med kokosmel, vaniljepulver og havsalt. Massen skal være fast og saftige.
- Find en frysevenlig bøtte (ca. 12 x 9 cm). Du kan også bruge en firkantet madkasse. Læg et stykke bagepapir ned i bøtten og klip kanterne til.
- Fordel din kokosmasse i bøtten. Lad dine bounty barer stå i fryseren i ca. 20-30 minutter. Skær dem ud med en ekstra skarp kniv.
- Smelt chokoladen og vend bounty barerne i chokolade. Gerne flere gange. Drys ekstra kokos ovenpå.
- Opbevar dem i en lufttætbeholder.
Mums. Næste gang jeg laver disse bliver det dobbeltportion, skære ud og stille halvdelen i fryseren igen… Så er der lige til at tage ud og betrække med chokolade til en værtindegave, gæster eller lignende. Tak for en god blog
Har prøvet din opskrift på sunde snickers, som jeg fik anbefalet af min datter Gitte Lund. De blev så gode.