Stenalderbrød

Stenalderbrød med nødder, frø og kerner 💛 Det er super nemt at bage et sprødt stenalderbrød, og det er smager helt vidunderligt med æg, avokado og purløg. Opskriften er glutenfri (uden mel) og indeholder gode fedtstoffer og fibre!


Stenalderbrød - Opskrift på sprøde stenalderbrød uden mel



Ingredienser
Stenalderbrød
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g mandler
- 1 dl vand
- 1 spsk. olivenolie
- 1 stk. æg
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Pisk alle ingredienserne sammen.
- Hæld dejen i en brødform eller hårde muffinsforme.
- Bag dine små stenalderbrød i ca 20 minutter ved 175 graders varmluft.
Super lækre – Kan anbefales, hvis du vil prøve et alternativ til rugbrødet.