Rødbedebøffer
Rødbedebøffer med quinoa, rødbede og antiinflammatoriske krydderier – Disse vegetarbøffer er perfekte til din vegetarburger – eller sammen med ovnbagte grønsager og hummus. Rødbedebøfferne er lavet på sunde og nærende ingredienser, som er super skønt for kroppen. Opskriften er en videreudvikling af mine populære quinoabøffer – Find opskriften nedenfor.
                        
Rødbedebøffer - Opskrift på vegetarbøffer med quinoa og rødbede
                4 personer              
                Forberedelse:                                                                  10 min
                              
                Tilberedning:                                                                  10 min
                              Ingredienser
Rødbedebøffer
- 100 g quinoa kogt (50 g tørret)
 - 100 g rødbede
 - 1 stk. løg
 - 1 fed hvidløg
 - 1 tsk. paprika (stødt)
 - 1 tsk. havsalt
 - ½ dl havregryn (glutenfri)
 - 2 stk. æg
 - 2 spsk. kokosolie (stegning)
 
Sådan gør du
- Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
 - Riv rødbede, løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland rødbede, løg og hvidløg efterfulgt af paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
 - Lad blandingen hvile i 10 minutter.
 - Steg dine rødbedebøffer i olie.
 
											                    
											                    
											                    
											                    
											                    
Disse quinoabøffer er super lækre med portobellosvampe (portobello burger) 😀