Rødbedebøffer
Rødbedebøffer med quinoa, rødbede og antiinflammatoriske krydderier – Disse vegetarbøffer er perfekte til din vegetarburger – eller sammen med ovnbagte grønsager og hummus. Rødbedebøfferne er lavet på sunde og nærende ingredienser, som er super skønt for kroppen. Opskriften er en videreudvikling af mine populære quinoabøffer – Find opskriften nedenfor.
Rødbedebøffer - Opskrift på vegetarbøffer med quinoa og rødbede
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Rødbedebøffer
- 100 g quinoa kogt (50 g tørret)
- 100 g rødbede
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. paprika (stødt)
- 1 tsk. havsalt
- ½ dl havregryn (glutenfri)
- 2 stk. æg
- 2 spsk. kokosolie (stegning)
Sådan gør du
- Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
- Riv rødbede, løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland rødbede, løg og hvidløg efterfulgt af paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
- Lad blandingen hvile i 10 minutter.
- Steg dine rødbedebøffer i olie.
Disse quinoabøffer er super lækre med portobellosvampe (portobello burger) 😀