Quinoabøffer
Lækre og smagfulde quinoabøffer med quinoa, løg, hvidløg og paprika 🌿 Jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve mine sprøde veggie-bøffer, som har den lækreste smag af umami. Mine quinoabøffer helt perfekte til en vegetarburger – eller sammen med stegte grønsager og hjemmelavet hummus.
Antiinflammatorisk kost – Spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Quinoabøffer - Opskrift på sprøde og sunde vegetarbøffer med quinoa
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Quinoabøffer
- 200 g quinoa (kogt)
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. ingefær (stødt)
- 1 tsk. paprika (stødt)
- 0,5 tsk. havsalt
- 0,5 dl havregryn
- 2 stk. æg
- 0,5 spsk. kokosolie (stegning)
Sådan gør du
- Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
- Riv løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland løg og hvidløg efterfulgt af ingefær, paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
- Lad blandingen hvile i 10 minutter.
- Steg dine quinoabøffer i olie.
Uhm dejlig opskrift Cathrine:-)
Uhmmm de smager godt! Tak for mad, har lige lavet dem til frokost
Lavede disse til en vegetar gæst, de blev spist med stor velbehag, og resterne blev spist af de andre ikke-vegetar gæster! Laver dem helt sikkert igen.
Glæder mig til at prøve dem 🙂 Du har mange lækre opskrifter på bloggen. Tak 🙂
Min favorit opskrift – Tak Cathrine 🙂