Forårssalater – Pestosalat og avocadosalat
Forårssalater – pestosalat og avokadosalat. Salaterne er sprængfyldt med antioxidanter og sunde næringsstoffer. Jeg elsker at eksperimentere med sæsonens råvarer. Denne gang brugte jeg bl.a. spinat, edamamebønner og avokado. Spinat er proppet med klorofyl og har høje mængder af vitaminer samt kostfibre. Edamamebønner er proteinrige, og avokado indeholder sunde og nærende fedtstoffer, der smører kroppens celler, muskler og led. Sørg altid for at købe økologiske frugter og grønsager, så du får alle næringsstofferne.
Forårssalater – Pestosalat og avocadosalat - Opskrifter på lækker pestosalat og avokadosalat
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Pestosalat
- 3 håndfuld spinatblade
- 2 spsk. grøn pesto
- 100 g edamamebønner
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 bundt purløg
Avocadosalat
- 3 håndfuld spinatblade
- 1 stk. avocado
- 100 g edamamebønner
- 1 stk. grøn peberfrugt
- 1 bundt purløg eller persille
Sådan gør du
- Skyl, hak og snit alle grøntsagerne - og bland to lækre forårssalater!
Din pestosalat er virkelig lækker. Jeg kan rigtig godt lide den, fordi den er enkel at lave og smager så godt.
MMM, de er så gode! 🙂