Persillepesto
Persillepesto med pinjekerner og masser af bredbladet persille. Frisk, syrlig og cremet. Grøn pesto smager altså bare bedre, når den er hjemmelavet. Jeg har lavet min persille pesto på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Udover at være sprængfyldt med sunde og nærende ingredienser, kan hjemmelavet pesto kan peppe enhver salat op. Grøn pesto smager særligt dejligt ovenpå salater, brød og boller.
Persillepesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med persille og pinjekerner
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Persillepesto
- 4 håndfuld spinatblade
- 1 bundt persille
- 1 håndfuld pinjekerner
- 2 dl olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. citronsaft
- ½ tsk. havsalt og peber
- ½ dl parmesanost (valgfrit)
Persillepesto
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.
Lækkert tilbehør til aftensmaden 😀