Pastasalat med pesto
Pastasalat med pesto – Jeg elsker glutenfri pastasalat med grøn pesto og glutenfri bønnepasta. Jeg har altid bønnepasta liggende i mit køkkenskab. Glutenfri bønnepasta er nemlig fyldt med grønne proteiner, indeholder langt færre kulhydrater end almindelig pasta og er derfor et fint sundere alternativ. Det smager meget lig frisk pasta og er virkelig et hit herhjemme hos manden.
Glutenfri pasta
Bønnepasta skal koges i blot i 5 minutter. Det er rigt på protein og kan derfor fint erstatte kød. Du får faktisk 400 procent mere protein, 400 procent flere kostfibre og hele 60 procent færre kulhydrater i forhold til den almindelige pasta. Derfor sender jeg en hjertens stor anbefaling til glutenfri bønnepasta. Bønnepasta kan købes som GRØN Bønnepasta (den bedste!) og SORT Bønnepasta. Vi bruger typisk en halv pakke pr. måltid (to personer).
Pastasalat med pesto - Opskrift på glutenfri pastasalat med grøn pesto
Ingredienser
Pastasalat med pesto
- ½ pakke bønnepasta
- 0,5 stk. spidskål
- 1 håndfuld grønkål (hakket)
- 2 stk. gulerødder
- 1 spsk. grøn pesto
Topping
- 1 håndfuld granatæblekerner
- 1 spsk. tranebær
- 1 spsk. saltede peanuts
Sådan gør du
- Kog glutenfri bønnepasta i ca. 8 minutter.
- Bland fintsnittet spidskål (og ekstra kål) og revne gulerødder.
- Rør en grøn pesto og vend den i pastasalaten.
- Top pastasalaten med søde granatæblekerner, sure tranebær og evt. saltede peanuts.
Kan anbefales, hvis du skal have pasta på en “lettere” måde. Super lækkert 🙂