Edamame hummus
Edamame hummus – Lækker og antiinflammatorisk hummus lavet på edamamebønner, der er proppet med proteiner og kostfibre til mavsen. Derudover skal du bruge kikærter, tahin, hvidløg og citron. Jeg elsker sunde dips til mine grønsager, som jeg spiser i store mængder. I weekenden laver jeg ofte hummus til disse glutenfri tortilla chips.
Edamame hummus - Opskrift på sund hummus med edamamebønner
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Edamame hummus
- 400 g edamamebønner
- 1 dåse kikærter (240 g drænet)
- 1 tsk. tahin
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over dine frosne edamame bønner.
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Smag til med ekstra hvidløg, gurkemeje, ingefær eller chiliflager.
Tusind tak Cathrine for dine opskrifter er gået all in på at spise Glutenfri … så mega skønt at have så nemt ved at finde gode opskrifter her hos dig