Cremet tomatsuppe
Cremet tomatsuppe giver den bedste start på efteråret ♥ Den er lavet på antiinflammatoriske krydderier, så du kan holde dig sund og rask i de kolde måneder. Suppen er lavet på kokosmælk, hvilket gør den cremet, rund og fyldig i smagen. Hvis du ikke ønsker suppen så fed, kan du prøve denne opskrift på tomatsuppe i stedet. Den “hemmelige” suppeingrediens er en økologisk urteboullion, der fremhæver suppens øvrige ingredienser.
Links til ingredienser:
Cremet tomatsuppe - Opskrift på sund suppe med tomater og kokosmælk
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Tomatsuppe
- 1 fed hvidløg
- 3 cm. frisk ingefær
- 1 stk. gulerod
- 1 spsk. kokosolie
- 1 dåse kokosmælk 400 ml
- 2 dåse hakket tomater
- ½ spsk. urtebouillon
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. karry
Topping
- 10 stk. tomater
- 2 spsk. kokoschips
Sådan gør du
- I en varm gryde med kokosolie sautéres hvidløg, ingefær og gulerod.
- Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater, urteboullion uden salt samt alle krydderierne.
- Lad det koge ind i ét minut ved middel varme, og lad det efterfølgende simre i 10 min.
- Blend suppen fin og smag til med salt. Brug en stavblender eller hæld blandingen i en blender.
- Top din antiinflammatoriske tomatsuppe med basilikum, ristede kokoschips eller gærflager.
Lækker suppe! Jeg kom til at putte en halv rød peber i fordi jeg lige havde sådan en i køleskabet, det synes jeg endda gjorde den endnu bedre 🙂