Cremet tomatsuppe

Cremet tomatsuppe - Opskrift på cremet tomatsuppe med kokosmælk

Cremet tomatsuppe giver den bedste start på efteråret ♥ Den er lavet på antiinflammatoriske krydderier, så du kan holde dig sund og rask i de kolde måneder. Suppen er lavet på kokosmælk, hvilket gør den cremet, rund og fyldig i smagen. Hvis du ikke ønsker suppen så fed, kan du prøve denne opskrift på tomatsuppe i stedet. Den “hemmelige” suppeingrediens er en økologisk urteboullion, der fremhæver suppens øvrige ingredienser.

Links til ingredienser:

Cremet tomatsuppe - Opskrift på cremet tomatsuppe med kokosmælk
5 baseret på 1 anmeldelser

Cremet tomatsuppe - Opskrift på sund suppe med tomater og kokosmælk

Ingredienser

Tomatsuppe

  • 1 fed hvidløg
  • 3 cm. frisk ingefær
  • 1 stk. gulerod
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 dåse kokosmælk 400 ml
  • 2 dåse hakket tomater
  • ½ spsk. urtebouillon
  • ½ tsk. chiliflager
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. karry

Topping

  • 10 stk. tomater
  • 2 spsk. kokoschips

Sådan gør du

  • I en varm gryde med kokosolie sautéres hvidløg, ingefær og gulerod.
  • Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater, urteboullion uden salt samt alle krydderierne.
  • Lad det koge ind i ét minut ved middel varme, og lad det efterfølgende simre i 10 min.
  • Blend suppen fin og smag til med salt. Brug en stavblender eller hæld blandingen i en blender.
  • Top din antiinflammatoriske tomatsuppe med basilikum, ristede kokoschips eller gærflager.