Bønnesalat med feta
Bønnesalat med haricot verts (grønne bønner) og feta – Vidste du, at grønne bønner indeholder fantastisk mange proteiner og fibre? Jeg køber altid økologiske og frosne haricot verts.
Antiinflammatorisk kost – Spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Bønnesalat med feta - Opskrift på sund salat med haricot verts og feta
2 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Bønnesalat
- 200 g grønne bønner (frost)
- 100 g ærter (frost)
- 1 stk. rød peberfrugt
- 200 g fetaost (tern)
- 1 spsk. balsamicoeddike
- 0,5 tsk. havsalt
Topping
- 2 spsk. græskarkerner (ristede)
- 1 spsk. pinjekerner
- 1 spsk. mandler
Sådan gør du
- Kog dine bønner og ærter i to minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
- Vend bønner og ærter i peberfrugt, fetaost, balsamicoeddike og havsalt.
- Top salaten med nødder og kerner.
Super lækker salat til aftensmaden!